Navigation : Home / , , , , / Article : Kadınlara Sorduk Anketlerle Penis Boyu

Kadınlara Sorduk Anketlerle Penis Boyu

Anketlerle penis boyu,
Erkeklerin cinsellik konusunda en büyük takıntısı ideal penis boyudur. Nedeni ise yıllardan beri penis boyu erkeklik göstergesi olarak algılanmış ve bu nedenle de ideal penis boyu erkeklerin korkulu rüyası haline gelmiştir. Peki nedir gerçek ideal penis boyu? Cinsel yaşamı gerçekten de etkileyecek önemdemidir? Yoksa penis boyu ile cinsel performans arasında bir bağlantı yokmudur?  Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği olarak yapılan anket sonucunda türklerin penis boyu standardı ortaya çıkarıldı. Ankette kadınlar türk erkeğinin penis boyutlarını küçük bulurken erkekler ise penis boylarından gayet memnunlar. Ankete katılan erkeklerin %90 ı penis boylarından gayet memnun olduğunu ifade ederken kadınların ise %85 i partnerinin penis boyutundan memnun olmadığını ifade etmekte. Yani ankette ''eşinizin ve partnerinizin penis boyundan memnunmusunuz'' sorusuna kadınlar HAYIR yanıtını verdi. Anket sonucuna göre...
Türk erkeklerinin penis boyutu normal çıktı. Tabi bu anket ne kadar güvenilir bilemeyiz. Türk erkekleri kendilerine yöneltilen ''penis boyunuz kaç cm'' gibi son derece kırılgan bir soruya ne kadar doğru yanıt verebilir. Bu yüzden türk erkeklerinin ortalama penis boyutunun  doğru sonucunu erkekler değil kadınlar belirler. Bu yüzden erkeklere değil kadınlara sorduk.

Eda t.
Büyük olmalı. Sevişmeyi bilmeyen erkek bile penis boyu ile olayı kurtarır. Çünkü extra birşey yapmasına gerek yok.

Hülya A.
Ne büyük ne de küçük olmalı. Fakat olmazsa olmazım sert olmalı.

Seren K.
Tabiki büyük penis. Küçük penisli erkeklerde özgüven eksikliği oluyor. Yanımda yürürken bile güven vermiyor.

Tuğba Ş.
Erkek dediğin söz geçirmeli. Bilmem anlatabildimmi?

Ayla K.
Boyu önemli değildir. İyi sevişir ise zaten istenileni verir. Büyük acı verir. Ama merakta etmiyorum değil hani.

Kader S.
Küçük olandan fazlasını bekleyemezsiniz. Fakat büyük olandan gerektiğinde fazlasını alacağınızı bilirsiniz. Kontrol bende olacaksa kesinlikle büyük olmalı.

Sevinç A.
Bence küçük olmalı. Sebebi ise canım yandığında bütün konsantrem kaybolur. Hem büyük olanlar bencil olur herzaman. Kesinlikle istemem.

0 Responses to " Kadınlara Sorduk Anketlerle Penis Boyu "

Leave a Reply

.