Penis Büyütme Sorular

Penis büyütme sorular
Penis büyütme konusunda bir çok soru sorulmaktadır. Bir çok konuda penis büyütmek için önemli olduğundan erkekler tarafından çok merak edilmektedir. Bu konunun psikolojik yönü de tartışmasız en önemli yönünü oluşturmaktadır.

Penis büyütme ameliyatı nasıl yapılır?
Penis yapısının yarısı yani dışta bulunan kısmı kadar vücut içinde devamı bulunur. Penis kökü geriye doğru anüse ulaşır. Bu kısım kalça kemiğinin alt kısmına sıkıca bağlar ile bağlanmıştır. Bu bağlardan birincisi önde penisin vücut içine giren ön üst kısmında bulunan suspansuvar ligamenttir. Ameliyatta önde bulunan bu ligament kesilerek penis serbest bırakılır. Vücuttan çıkan kısmı
biraz daha aşağı indirilir. Bu şekilde penisin içerde bulunan kısmı biraz daha dışarı çıkarılmış olur.

Penis büyütme ameliyatı sonrası iz kalırmı?
Her ameliyat gibi penis büyütme ameliyatı da iz bırakır. Ancak izin ne kadar zaman kalacağı önceden bilinemez ve test edilemez. Bazı hastalarda oldukça az iz kalmaktadır.

Ameliyatın başarı oranı nedir?
Ameliyatların gerçek başarı oranı tartışma konusudur. Ameliyata karar verirken çok iyi düşünüp gerçekten başka çare yoksa yaptırılmalıdır. Çünkü ameliyatın da bir çok riski vardır. Bunlardan en önemlisi ereksiyon bozukluğudur.

Ameliyat dışı yöntemlere güvenebilirmiyiz?
Ameliyat dışı penis büyütme yöntemlerine tıp güvenmez. Nedeni ise doğal penis büyütme yöntemleri tıp ilgi alanına girmemektedir. Tıp doğal yöntemleri araştırmadığından güvenilirliği konusunda bilgi veremez. Doğal yöntemler ile penis büyütmüş bir insan penis sağlığı için doktora gittiğinde sağlık durumuna göre bu tanıyı kendisi koyabilir.

Penis büyütme için vakum pompası kullanabilirmiyim?
Penis büyüttüğü söylenen vakum pompaları, penis sertleştiğinde içindeki kanı tutan kapakçıklara ters basınç uygulayarak zarar verebilmektedir. Bu durum sertleşme problemlerinin uzamasına neden olmaktadır.




0 Responses to " Penis Büyütme Sorular "

Leave a Reply

.