Penis Pompası Nedir ?

Penis pompası nedir? Penis pompası damarlara daha fazla kan pompalamaya sebebiyet vererek penisin büyümesini sağlayan üründür. Bunu tıpkı vücut geliştirme olarak düşünebiliriz. Penis pompası penisin büyümesine, kalınlaşmasına ve eğriliğinin düzelmesine yardımcı olacak bir ürün olarak görülebilir. Penis pompalarını alırken, üretici firmasının düzgün olmasına ve kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir. Tıbbi standartlardaki malzemelerden üretilip üretilmediği hayati bir önem taşımaktadır. Günümüzde çok sayıda
penis pompası ithal edilmektedir. Bu ithalatın %80 i çin den, geri kalan kısmı avrupa ve amerikadan yapılır. Bu demek oluyor ki piyasada satılan pompaların çin malı olması ve  tıbbi standartlara uygun olmayan ucuz ürün olması büyük olasılık taşımaktadır. Günümüzde penis pompaları kaynaklı rahatsızlıklar yüzünden bir çok insan tıbbi destek almaktadır. Hatalı kullanım yüzünden penis eğriliği ve penis kırılması yaşayan, hatta pompa kullandıktan sonra ereksiyon sorunu yaşamaya başlayan bir çok insan vardır. Penis pompasını kullanmadan önce hijyen şartlarına uygun olduğundan emin olmamız gerekir. Kullandıktan sonra muhakkak yıkanmalı ve hijyenik ortamda muhafaza edilmelidir.
Değişik özelliklerde penis pompaları bulunmaktadır. Bunlardan başlıcaları hava basınçlı penis pompaları ve su basınçlı penis pompalarıdır. Hava basınçlı penis pompaları, pompaya hava basılarak kullanılır. Su basınçlı penis pompaları ise suyun içinde, ileri geri hareket ile suyu hapseder ve basınç oluşturur. Örnekteki resimde su basınçlı penis pompası görülmektedir.

0 Responses to " Penis Pompası Nedir ? "

Leave a Reply

.