Penis Sağlığı

ABD' nin en ünlü doktorlarından biri olan ve televizyonda milyonlarca takipçisi bulunan Hürriyet yazarı Mehmet Öz penis sağlığı için şunları söylüyor.
Erkeklerin penisi bir ölçüm aleti gibidir. Erkeğin sağlıklı olup olmadığını gösterir.
HuffPost Live'a konuk olan Mehmet Öz şunları söyledi. Ereksiyon sorunu, organın kanla dolmasını sağlayan hücrelerin vücudun başka yerlerinde de düzgün çalışmadığının göstergesidir. Erekte olamıyor iseniz kalbinizde, böbreğinizde, beyninizde, cildinizde sorun olabilir. Böyle bir sinyal aldığında insanlar utanmak yerine tedbirli davranmalı, çözüm için uzmanlara başvurmalıdır.

Cinsellik her derde devadır...
Seksin daha uzun ve sağlıklı bir yaşama katkısı büyük. Seks bağışıklığı güçlendirir. Yapılan bir araştırmaya göre haftada 2 ya da 3 kez seks yapanların bağışıklık sistemini güçlendiren immuglobulin  A antikoru seviyesinin %30 daha yüksek olduğunu gösterir. Seks stresi azaltır. Ayrıca seks form da tutar. 25-30 dakikalık bir sevişmede 85-200 kalori yakılır. İlaveten güç, esneklik, kas tonusunu artırır. Daha genç görünmenizi sağlar. Cinsel ilişki, genç kalmayı teşvik eden DHEA hormon seviyesinin artmasına yol açar. Bu hormon saç, cilt ve gözlerin parlamasıyla ilişkilidir. Aynı zamanda seks kanser riskini azaltır.

.