Penisi Büyütme Sorular ve Cevaplar

Penisi Büyütme Egzersizleri ile ilgili merak edilen soru ve cevaplar. Penisi büyütme egzersizleri gerçekten işe yarar mı?
Vücudunuzun herhangi bir yerini çalıştırır gibi penisi büyütme egzersizleri de penisinizin daha geniş ve daha sağlıklı olmasını, bu da onun eni ve boyunun artmasını sağlamaktadır. Penisi büyütmek bazı insanlara saçma gelse de eski kabileler ve günümüzde hala afrika ülkeleri bu yöntemleri kullanmaktalar. Penisi büyütme, yöntem olarak afrika ülkeleri geleneklerinden ortaya çıkmıştır. Afrikalılar sadece penis büyütme değil aynı zamanda boyun uzatma, dudak ve kulak büyütme gibi doğal yöntemleri keşfetmişlerdir.
Penisi Büyütmek Güvenlimi?

Penis büyütme egzersizleri , doğru yöntemleri uyguladığınız takdirde son derece güvenli hatta sağlıklı bir yöntemdir. Penisi büyütme egzersizleri adı altında satılan e-kitaplar bu yöntemleri nasıl yapacağınızı doğru ve güvenli bir biçimde okuyucularına sunmaktadırlar.

Herkes Bu Egzersizleri Yapabilir mi?
Bazı fiziksel durumlarda bu egzersizlerin yapılması önerilmemektedir. İleri düzeyde diyabet veya peyronie hastalığınız var ise egzersiz sonucunda eğrilme ve ağrılı sertleşme gibi olumsuz etkiler görebilirsiniz. Bir çok erkek penis eğriliği sıkıntısı çekmektedir. Bu egzersizleri yapmak penis eğriliği sıkıntısını %90 oranında tedavi etmektedir. Eğer penis sağlığınız ile ilgili bir kuşku duyuyor iseniz hemen doktorunuza başvurunuz.

Penisi Büyütmek Zaman Alırmı?
Sonuçlar insandan insana farklılıklar gösterebilmektedir. Kimi insanlar sonucunu başladıktan kısa bir süre sonra görebilmekte, kimileri de ancak bir kaç hafta sonra görmeye başlar. Yapılan araştırmalara göre 30 güne kadar bir sonuç görememek çok nadir bir durumdur. Maximum 40 günde herhangi bir sonuç belirgin biçimde ortaya çıkmaktadır.

Nasıl Bir Sonuç Görmeliyim?
İlk bilinmesi gereken, bir kaç hafta sonra daha güçlü ereksiyon ve daha güçlü bir sertleşme hissetmelisiniz. Hatta penisinizin sarkık durumu daha dik bir hal almalıdır. Bu sonuçları kendi gözünüzle göreceksiniz ve yatakta daha uzun süre sertleşme halinde kaldığınızı kendi kendinize fark edeceksiniz.

Arzuladığım Boyutu Korumak İçin Egzersizlere Devam Etmelimiyim?
Penisinizin boyunda bir kere artma sağladığınızda asla bir daha küçülmesi söz konusu değildir. Bunun nedeni genişletme ve büyütme işlemi peniste hücre yapımı ile alakalıdır. Hücreler olgunlaştığında tekrar eski haline dönmesi imkansızdır. Penis egzersizleri spor salonlarında yapılan egzersizlere benzese de, penisin yapısı kas olmadığından kısa bir süre sonra kalıcı bir sonuca ulaşacaksınız.

Egzersizler İçin İdeal Yaş Var mı dır?
Sağlıklı olduğunuz sürece penis egzersizlerine başlamak için yaşlı sayılmazsınız. Gençlerde ise 18 yaşında olmanız yeterlidir. 18 yaş altı gençler gelişme çağında olduklarından penisi büyütme egzersizleri bu yaş altındakilere önerilmez.

Penisi Büyütme Egzersizleri Zor mu dur?
Penis büyütme egzersizleri çalıştıkça alışılan ve kolaylaşan bir egzersizdir. Zor olmadığı gibi yapılan teknikler çok önemlidir. Asıl zor olan kısmı istediğiniz boyuta ulaşana kadar egzersizlere devam etme çabanız olacaktır.

Garantisi Var mı dır?
Seçtiğiniz penis egzersizi e-kitabına göre ayrı garanti alacaksınız. Unutmayalım ki egzersizler sağlıklı vücut ile yapılmalıdır. Bir çok firma da buna göre garanti vermektedir. Benim önerim ise kesinlikle denenmiş ve başarıya ulaşılmış bir sistem olan v-pills ve penis tedavisi büyütme egzersizleri setini bir arada kullanmanız. Bu sistemi bu sitede ayrı ayrı sunmaktayız. Egzersizler ile penis geliştirici hapı bir arada uyguladığınızda aldığınız sonuca kendiniz bile inanamayacaksınız.

.