İktidarsızlık Nedir

İktidarsızlık nedir?
Cinsel ilişkiyi sağlamak için penisin yeterli sertliğe ulaşamaması ve penisin gerekli sertliği uzun süreli devam ettirememesi durumuna iktidarsızlık adı verilir.
İktidarsızlık sıklıkla damar sertleşmesi, yüksek tansiyon ve şeker hastalığı gibi hastalıkların bulunduğu durumlarda gözlemlenmektedir. Bunların dışında hormon hastalıkları, nörolojik hastalıklar, ilaç tüketimine bağlı olarak ya da psikolojik nedenlerle de iktidarsızlık ortaya çıkabilir.
Penisin sertleşmesinde rol oynayan dokuların herhangi birinin hastalık kaza ve ya ameliyat gibi nedenlerle hasara uğraması sonucu oluşan iktidarsızlığa Organik İktidarsızlık denir. Bir diğer adı da bedensel iktidarsızlıktır.
Vücut dokularında bir anormallik olmamasına rağmen, ruhsal nedenler ile penis sertleşmesinin bozulmasına ise Psikojenik İktidarsızlık denmektedir. Bir diğer adı da ruhsal iktidarsızlık dır.
Psikojenik ve organik iktidarsızlığın tedavi yöntemleri birbirinden farklıdır. Bu nedenle tedavi den önce bu ayrımın yapılması gereklidir. Bu ayrımı hasta kendisi de yapabilmektedir. Ruhsal iktidarsızlığı hastaların kendileri beslenmelerine dikkat ederek çözme imkanı vardır. Çoğunlukla penis tedavisi ve büyütme yöntemleri e-kitabı bu sorunu ortadan kaldırmaktadır.

0 Responses to " İktidarsızlık Nedir "

Leave a Reply

.