Navigation : Home / , / Article : Penis Büyütme Teknikleri

Penis Büyütme Teknikleri

Penis Büyütme Teknikleri
Penis Büyütme-Penis Büyütme Teknikleri-Elle Penis Büyütme Yöntemleri Nasıl Olur?
Karar vermeden önce penis büyütme nasıl olur mutlaka bu yazımızı okuyun.
Dünyada bir çok erkek penis büyüklüğü konusunda sıkıntı sahibi olduğu gibi artık bu sıkıntıya kadınlar da eklenmiş durumda. Çünkü penis büyütme adı altında satılan e-kitapların bir kısmını da kadınlar satın almakta. Bu da gösteriyor ki penis boyundan sadece erkekler değil kadınlar da şikayetçi. Ve sanırım bu konuda partnerlerine yardımcı olmaya çalışmaktalar. İnsanlar arasında penis boyutunun büyük olması güç ve otoritenin göstergesi olarak kabul edilmektedir. Dünyada pek çok penis büyütme yöntemleri bulunmaktadır.
Bunlardan bazıları;

  • Ameliyatla Penis Büyütme
  • Cihazlarla Penis Büyütme
  • İlaçlarla Penis Büyütme
  • Egzersizler ile Penis Büyütme
Bizim bu günkü konumuz son şık olan egzersizler ile penis büyütme yöntemi olacak. Bu yöntemdeki ana maksadımız penis dokusu içindeki hücreleri çevreleyen bağ dokusunu genişletmek olduğudur. Sporla ve kan dolaşımı ile ilgili bilgi sahibi insanlar koşmaya, atlamaya ya da tendonlarla, kaslarla ve bağlarla ilgili hareketlere başlamadan önce ısınmanın ve esnetme hareketlerinin ne kadar iyi bir fikir olduğunu iyi bilirler. Bu yüzden penis büyütme ile ilgili egzersizler başlamadan önce penisi ısıtmanın ve gerekli kan akımını sağlayarak bu kanın corpora cavernosa ya hücum ederek genişletmenin harika bir yol olması kimseyi şaşırtmamalıdır.
Penis büyütme programı sırasında muhtemelen sıcak kompresli ısınma programı en etkili ve kolay ısınma yöntemidir. Bu yöntem için gerekli malzeme ise nemli bir havludur. Bu ısınma yöntemini banyoda yapmak en kolayıdır fakat kendi odanızda da yapabilirsiniz.
Nemli havluyu iyi derecede ısıtarak (penisinizi yakmayacak oranda) penisinize sararak vücudunuza oranla tam karşı tarafa doğru hafifçe çekerek ısınma yapılır. Havlu soğuduğunda tekrar ısıtılır. Havlunuzu nemlendirip mikrodalga fırınlarında da ısıtabilirsiniz. Bu ısınma yöntemi en etkili yöntemdir. Bu ısınma yöntemini 5 dk uygulamak yeterlidir.
Penis Büyütme-Sağma Yöntemi

Penisinizi sağmaya ilk başladığınızda penisiniz ağrıyabilir, küçük kırmızı lekeler görülebilir ya da hafif deri altı ezilmeleri görülebilir. Bunlara ender olarak rastlanır ve ortaya çıkmaları bir paniğe neden olmamalıdır. Bu etkiler programa hızlı başlayanlarda ya da yeni başlayanlarda görülür. Daha sonra düzelir. Sağma işlemine başlamadan önce 5 dk ısınma hayati önem taşır.
Sağma yönteminde vazelin kullanmak işinizi kolaylaştıracaktır.
İlk olarak penisinizi başparmağınız ve işaret parmağınızla ''o'' işareti yapıyormuş gibi kökünden kavrayın. İyice sıkın ancak canınızı acıtacak kadar değil. Elinizi vücudunuza doksan derece karşıya doğru penisinizin baş kısmına kadar kaydırın. Bu hareket hızlı olmamalı. Penis içindeki kanın sıkıştığını hissetmelisiniz. Yavaş yavaş baş kısmına yaklaştığınızda durmalı ve bu şekilde biraz beklemelisiniz. Tıpkı bir balonu sıkıştırıyormuş gibi. Bu egzersizi direk öne hafif sola ve hafif sağa olacak şekilde 10 ar kez tekrarlamalısınız. Bu sayede kan penisinizin içindeki hücre bağ dokusunu zorlayacak ve gerilmelerini sağlayacak. Hücreler genişledikçe daha çok kan gereği duyacak ve penisinizin içine her seferinde daha fazla kan dolacak. Bu sayede büyüme ve gelişme sağlanmış olacak.
İlk başladığınızda günde 10 ar yön tekrarından 30 tekrar yeterli olacaktır. Daha sonra tekrarları 20 ve 30 ar tekrara kadar çıkarabilirsiniz. Sağma egzersizinden sonra tekrar sıcak havlu ısınma yöntemini uygulamak büyütme yöntemini %20 oranında hızlandırmaktadır. Bir çok okuyucu bu penis büyütme egzersizinin en etkili penis büyütme yöntemi olduğunu bildirmekteler.

0 Responses to " Penis Büyütme Teknikleri "

Leave a Reply

.