Kadinlarin Buyuk Penis Meraki

Kadınlar günümüzde psikolojik ve çeşitli fiziksel nedenlerden dolayı penisi büyük olan erkekleri tercih etmeye başlamışlardır. Elde edilen bu bilgi uzun zamandır yapılan anket ve araştırmalar sonucu ortaya çıkan kesin ve net bir bilgidir.  Yapılan araştırmada elde edilen en çarpıcı sonuç ise, internet sitesi yorumlarında, sosyal ortamda, forumlarda ve kadın programlarında bu konu açıldığında kadınların %80 lik bir kısmı penisi büyük erkekleri tercih sebebi göstermemekte. Ancak ifşa edilmeden yapılan anketler de bu durum tam tersine dönüyor. Sanırım kadınlar bu konuda partnerlerini kırmaktan çekiniyor. Bu yüzden asıl ne istediklerini kimliği gizli mecralarda dile getirebiliyor. Tüm bu mecralardan alınan bilgiler bir araya getirildiğinde görünüyor ki kadınların büyük penise olan merakı inanılmaz seviyede. Her 3 kişiden 2 si hayatlarında 1 kez de olsa büyük penis tecrübesi kazanmak istiyor.
Hatta kadınların erkeklerde en çok dikkat ettikleri şeylerden biri buyuk penis, penis boyu dur. Peki bu neden böyledir? Bunun bir çok nedeni var.Şöyle düşünün. Bir şey büyükse ilgi çeker. Bu ne olursa olsun. Büyükse ilgi çeker, büyükse enerji verir, büyükse güven verir. Eski çağlarda kadınlar evlenecekleri erkekleri penis boyuna bakarak seçerlerdi. Çünkü penisin büyüklüğü erkeğin ne kadar güçlü ve sağlıklı olduğunun bir göstergesi sayılırdı.
Yapılan araştırma kadınlar üzerinde büyük penisin tahrik edici olduğunu göstermiş. Şöyle düşünün...
Kadınlar büyük isterken erkekler de küçük ve dar bir vajina istemekte. Bu doğanın kanunudur.
Bir birliktelik ne kadar zor ve acılı olacaksa tahrik ve orgazm da o kadar yüksek olacaktır. Cinsellikte bir şey az bulunuyorsa tahrik eder. Bu kadınlar için de geçerlidir erkekler için de. Kadınlar için penisi büyük erkekler tahrik edici, erkekler için de vajinası küçük kadınlar tahrik edici. Bu duyguyu partnerinin kızlığını alan erkekler çok iyi bilir. Bir daha asla o hazzı alamayacaklarını bilirler. Kadın temastan hoşlanır. Dokunmak, hissetmek haz demektir. Kadınların büyük bir penisi okşarken aldıkları haz ve zevkle küçük bir penisi okşarken aldıkları haz ve zevk birbirinden farklıdır. Büyük penis daha çok heyecan verir. Bu erkeklerin büyük bir göğüsü okşarken aldıkları haz ve zevke benzer. Kadınlar büyük bir penis ile birlikte olana kadar onun vereceği zevki bilmez. Kadınların doğasında olan şey büyük penis merakıdır. Büyük penisle birlikte olan kadınların %90 ı penis boyunu tercih sebebi yapmıştır. Bu inanılmaz ve çarpıcı bir sonuçtur. Bu da gösteriyor ki kadınların büyük penis merakı tercih sebebidir. Unutmayın ki kadın doğası gereği büyük penisi merak eder. Penisi küçük olan erkekler paniğe kapılmasın. Çeşitli egzersizler ile kısa sürede penisinizi dolgun hale getirmek elinizde. Bunun için sitemizi araştırmanız yeterli.

0 Responses to " Kadinlarin Buyuk Penis Meraki "

Leave a Reply

.