Türkiyenin İlk Büyük Penis Romanı

Türkiyenin ilk büyük penis romanı.  Romanın kahramanı koca bir penis. Kahramanı ENİS ROMAN.
Gelmiş geçmiş en büyük roman kahramanının boyu 32.6 cm.   Onu çok iyi tanıyorsunuz. Her insanın hayatında yeri var.
Gücün ve iktidarın sembolü oldu.  Kadınlardan ilgi, erkeklerden saygı gördü.  Boyu mu işlevi mi polemiğinin göz nuru. Önemini hiçbir zaman yitirmedi. En unutulmaz deneyimler onunla yaşandı. En büyük girdaplara onunla gidildi. Terbiye edileni aşkı doğurdu, terbiye edilemeyeni yatak fetişi oldu. P olmasaydı böyle bir roman yazılmayacaktı. Bu yüzden başrol de ona sunuldu.
Kadınlar dikkat!
Bu roman erkeklerden beklentilerinizi artırabilir.
Erkekler dikkat!
Bu roman öz güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Kısaca roman...
Romanın konusunu duyunca irkiliyorsunuz. Okudukça sayfaları çevirdikçe sakinleşiyor ve kahkahalar atmaya başlıyorsunuz. Normal penislerden 15-20 santim daha büyük penisli bir adamın hikayesi bu.
Enis Roman kim?  Kendi halinde normal bir erkek olabilecekken direkten dönmüş büyük penisli bir adam. 15-20 cm lik penis boyu ile ıskalıyor ortalamayı. Uzun boylu çocuklar nasıl basketbola, kısa ve güçlü bacaklı çocuklar da futbola yönlendiriliyorsa,  Enis de abartılı büyük penisi sayesinde çocuk yaşta yatağa yönlendiriliyor.  O günden sonra da hayatını penisinin peşinde oradan oraya sürüklenerek yaşıyor.
Bir süper kahraman tarafından hayatına el konulan bir mağdur.  Ben kendi hayatımı değil P nin hayatını yaşamaya mahkum edildim diye sızlansa da, P nin ona sunduğu mükemmel ayrıcalıklara bayılıyor.

Penis sayesinde başı bir sürü beladan kurtulur. Penis sayesinde iyi bir eğitim alıyor, çok renkli ve sıradışı bir hayatı oluyor. Penisi sayesinde harika paralar kazanıyor. Kadınlar tarafından her zaman el üstünde tutuluyor.

Romanda anlatılan gencin hayatı olağanüstü. Okudukça romanı daha çok seveceksiniz. Romanın ortalama puanı 10 üzerinde 8 dir.

Yazardan notlar...
Utanç yıllarıma, komik bir adam olan babamın, penisim konusundaki esprileri damga vurdu. Esprileri beni üzmek için yapmıyordu belli ki ama küçücük oğlunun kendisinin kinden daha büyük bir penise sahip olmasını hazmetmek için biraz neşelenmeye ihtiyacı vardı. Çünkü bir şehir efsanesine göre doğumdan hemen sonra doktor babamı bulmuş ve müjde... Bir penisiniz oldu demiş. Babam bir tane bende var demeyi düşünmüş önce ama heyecanı espri yapma isteğini bastırmış ve erkek mi yani? demekle yetinmiş.  Doktor, kesinlikle erkek demiş ve eklemiş. Sapına kadar erkek.  Penis siz 3,5 kilo.

.