Penis Eğriliği

Penis eğriliği "peyroni hastalığı"
Peyroni hastalığı "penis eğriliği", penis içindeki lifsi bağ doku kılıfının bir kısmının kalınlaştığı ve sertleşme esnasında penisin bir açı ile kalınlaşan tarafa doğru bükülmesi ile oluşur.    Bu kalınlaşma penisteki  fazla protein den kaynaklanmaktadır.   Penis eğriliği, peniste sertleşme bozukluğuna da neden olabilmektedir.  Penis eğriliği olan hastalar da cinsel birleşme çoğu zaman zor olabilmekte hatta ağrılı geçebilmektedir.
  Penis eğriliği bazı zamanlar hiç bir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden düzelebilmektedir.  Bunun olabilmesi için ise vücut, eğriliğe neden olan sertleşmiş  lifsi bağ dokuyu kendiliğinden onarması gerekmektedir.  Bu genelde mümkün olmamaktadır.   Penis eğriliğini gidermek için doğal egzersizler en etkili yöntemdir.  Penise dışarıdan uygulanacak egzersizler ile daha sağlıklı ve daha düzgün bir penise sahip olmak mümkündür.  Penis eğriliği tedavisi için bir çok cerrahi yöntem uygulanmaktadır.  Penis eğriliği için kullanılan bu yöntemler arasında protez penis, vücuttan alınan dokunun penise nakledilmesidir.  Bu yöntemler penis eğriliği tedavisinde zahmetli, paralı ve etkisi garanti olmayan yöntemlerdir.  Penis eğriliği tedavisi için ilaç seçenekleri de vardır.  Günümüze kadar bir çok ilaç penis eğriliğin de kullanılmıştır. Penis eğriliği için kullanılan ilaçlar arasında E vitamini, potasyum paraamino benzoik asit, tamoksifen, kolşisin ve intralezyonal steroidler dir.
Penis eğriliği için bitkisel doğal ilaçlar da geliştirilmiş ve son derece etkilidir.  Bu ilaçların içeriği zencefil, çörekotu, ısırgan, ginseng gibi iltihap ve kireçlenmeyi önleyici maddelerden oluşmaktadır. Ayrıca bu bitki karışımları penisteki fazla proteinleri hızla yakar.  Ayrıca bu bitkiler afrodizyak etkileri sayesinde cinsel isteği arttırır, erken boşalmayı önler, penis hacmini büyütür ve sperm kalitesini yükseltir.   Bu doğal ilaçlar ile uygulamaya bağlı olarak penis egzersizleri ile 2-5 ay arasında %90 sonuç alınabilmektedir.

Penis büyütücü ginseng hap içindeki yüksek dozda sıkıştırılmış bitki özleri sayesinde maximum sonuç sağlar.
Penis egzersizleri seti ile daha sağlıklı, hacimli ve düzgün bir penis.

.